Вести

Н Равић: "Асфалт спреман за крак улице Руђера Бошковића"

Заменик градоначелника Небојша Равић са сарадницима обишао је Улицу Руђера Бошковића, где се интезивно одвијају радови на постављању ивичњака. Равић каже да је реализација овог пројекта само један од бројних који се раде, али и који су у плану да се одраде.

“Прошле године урађена је реконструкција водоводне мреже у Улици Руђера Бошковића крак девет, домаћинства су прикључена на водоводну мрежу и данас се раде ивичњаци. Овде је улица припремљена за асфалт, који ће бити постављен када са радом почне асфалтна база. Све што смо до сада обећали смо одрадили, радимо или ћемо урадити у наредном периоду. Радиће се нова водоводна мрежа у краку седам Улице Руђера Бошковића, радиће се асфалтирање улице ка Пљевљанима, а у току су радови на путу према цркви у селу Осоје”, рекао је Равић.

Они који живе у Улици Руђера Бошковића задовољни су што ће ускоро добити боље услове за живот. Највише ће значити како за за децу, којих је у овом делу града у великом броју.

Подсећамо грађевинска сезона у Новом Пазару почела је пре неколико дана, ради се на пројектима од прошле године, а у 2020.години је до сада у плану да се среди преко 80 улица.