Видео

Јоловић: "Постење добија и пут и светиљке

"Мештани су пре неколико дана дошли у просторије странке и пожалили се на овај проблем са веома битним путним правцем. Ми смо одмах реаговали и ево почели смо са средјивањем пута. За који дан овде цемо заменити и уличне светиљке тако да ће бити безбедније и боље овде живети” – рекао је Јоловић.

Joловић:"Радићемо за добробит свих грађана НП без обзира на веру и нацију"

На листи “Александар Вучић, Ивица Дачић – за нашу децу” коју предводи СНС наћи ће се и Бошњаци а жена ће бити више од 45 одсто. Листа је састављена од најквалитетнијих људи, рекао је носилац листе Никола Јоловић

"Помози комшији" стигла и до Матковића

У оквиру акције "Помозимо комшији", чланови Градског одбора СНС Нови Пазар додели су пакет породици Матковић из села Вучиниће која живи у веома тешким условима.Породица Матковић броји три члана, мајку,оца и њиховог сина који иде у гимназију и одличан је ђак

Т.Ратковић: "Безбедније за ђаке у Дежеви"

Ученици Основне школе Растко Немањић Сава у Дежеви ће у будућности моћи безбедно да прелазе улицу, без страха да на њих може налетети неко возило, јер су тренутно у току радови на постављању нове сигурносне ограде.

Члан Градског већа Тихомир Ратковић истакао је значај безбедности деце, јер, како додаје, због дела пута где се налази школа немогућа је изградња лежећих полицајаца, тако да ће сада возачи моћи да вуоче децу на време и успоре своја моторна возила да би она безбедно прешла улицу.

Н.Равић:"Задовољство што ће пут према Осоју бити сређен"

Осим на бројним локацијама у центру Новог Пазара, грађевинске машине су ових дана ангажоване и у Месној заједници Трнава. У том делу града интезивно се одвијају припремни радови на асфалтирању пута према Осоју.

Уређење пута према Осоју је од великог је значаја за становнике Трнаве. Ови радови ће им, како кажу обезбедити боље услове за живот. Мештани су са представницима локалне власти, разговарали о могућностима даљег унапређења живота у овој месној заједници.

Акција “Помозимо комшији” стигла и до браће Дрмањић

У оквиру акције ”Помозимо комшији”, чланови Градског одбора Српске напредне странке за Нови Пазар стигли су и до Врановине. Пакет са основним животним намирницама уручили су браћи Дрмањић. Захваљујући активистима Српске напредне странке, помоћ са основним животним намирницама стигла је и до браће Дрмањић Предрага и Ненада из Врановине. Али оно што их је посебно обрадовало је сама посета људи из Градског одбора СНС Нови Пазар и дружење са њима.

ГрО СНС НП наставлја акцију "Помозимо комшији"

Акција “Помозимо комшији” стигла је данас и до Хедије Бјелак, која у стану живи сама, а с обзиром на болест и мала примања тешко да може да покрије све трошкове. Хуманитарна помоћ Српске напредне странке у Новом Пазару јој је добродошла, да бар буде збринута основним животним намирницама.

Унија жена ГрО СНС НП обележила Дан заљубљених

Чланови Уније жена и млади Српске напредне странке данас су поделили информаторе са страначким активностима, које је та партија реализовала у целој земљи. Такође као мали знак пажње за дан заљубљених припадницама лепшег пола поделили су и цвеће. Штанд са информаторима и цвећем који су млади Српске напредне странке поставили имала је за циљ да представи нашим суграђанима које су то страначке активности ове странке али и који су нам планови

Унија жена Градског одбора Српске напредне странке Нови Пазар посетила је Удружење за помоћ МНРО Тахир Таша Делић

Унија жена Градског одбора Српске напредне странке Нови Пазар посетила је Удружење за помоћ ментално недовољно развијеним особама Тахир Таша Делић где су провеле квалитетно време у дружењу са корисницима услуга. И за наредни период Унија жена ове политичке партије најавила је бројне активности.

Pages