Видео

ГрО СНС Нови Пазар осуђује вандалско понашање

Градски одбор Српске напредне странке Нови Пазар осуђује насилничко понашање на улицама Београда. Овакво понашање и дивљање је неприхватљиво, јер се истим понашањем ремети ред и мир како у главном граду, тако и у целој земљи. У ситуацији када се Влада и председник Републике Србије Александар Вучић боре да заштите грађане од актуелног вируса, насилници изазивају нереде на улицама Београда и тиме угрожавају безбедност свих грађана. Својим вандалским понашањем демонстранти су показали да не воле и не поштују своју државу, Закон, па и народ.

Мишчиће предизборни скуп “Александар Вучић – За нашу децу”.

Желимо да поручимо свима да Градски одбор СНС Нови Пазар ради и радиће само у интересу свих грађана, помаже и помагаће кад је најтеже. Наш посао је да градимо бољу будућност и да се боримо за свој град и за све људе у њему. Ово што се улаже у Нови Пазар, улаже град Нови Пазар, улаже Србија. Период пред нама биће са великим и добрим стварима које ће се десити нашем Новом Пазару и Србији.

Промотивни спот ГрО СНС НП

Промотивни видео спот за изборе 21.јуна Грдаског одбора СНС Нови Пазар. Гласамо сви за број 3 на локалним изборима у Новом Пазару. Гласамо број 1 на изборима за парламент Србије.

Активисти ГрO Српске напредне странке очистили су део кеја код кванташке пијаце са циљем да грађане Новог Пазара подсете да је очување животне средине веома битно за квалитетан живот..

Активисти ГрO Српске напредне странке очистили су део кеја код кванташке пијаце са циљем да грађане Новог Пазара подсете да је очување животне средине веома битно за квалитетан живот.

ГрО СНС Нови Пазар реконструкција пута у Бадову и осталим дежеским селима.

Носилац листе “Александар Вучић – Ивица Дачић – за нашу децу СНС, СПС, СРС, ПС, ЈС, СНП” Никола Јоловић посетио је мештане села Бадово где је у току санација сеоског пута. Он је напоменуо да је ово село било у плану пре ситуације са пандемијом корона вируса и да су одмах након укидања ванредног стања радови интензивирани

Санација пута у селу Витош

Носилац листе “Александар Вучић – Ивица Дачић – за нашу децу СНС, СПС, СРС, ПС, ЈС, СНП” Никола Јоловић обишао је данас И мештане села Витош, где је у току санација сеоског пута. До тог села мештани су тешко долазили до града, те су им ови радови су им како кажу од великог значаја.

ГрО СНС НП донирао кревете и телевизор и санирао пут.

Носилац листе “Александар Вучић – за нашу децу” Никола Јоловић обишао је село Дедилово у коме у тешким условима живи Богољуб Станишић, па су ми донирани: два лежаја самца и телевизор. Такође пре пар дана мештанима овог села саниран је и пут

Јоловић: "Постење добија и пут и светиљке

"Мештани су пре неколико дана дошли у просторије странке и пожалили се на овај проблем са веома битним путним правцем. Ми смо одмах реаговали и ево почели смо са средјивањем пута. За који дан овде цемо заменити и уличне светиљке тако да ће бити безбедније и боље овде живети” – рекао је Јоловић.

Joловић:"Радићемо за добробит свих грађана НП без обзира на веру и нацију"

На листи “Александар Вучић, Ивица Дачић – за нашу децу” коју предводи СНС наћи ће се и Бошњаци а жена ће бити више од 45 одсто. Листа је састављена од најквалитетнијих људи, рекао је носилац листе Никола Јоловић

"Помози комшији" стигла и до Матковића

У оквиру акције "Помозимо комшији", чланови Градског одбора СНС Нови Пазар додели су пакет породици Матковић из села Вучиниће која живи у веома тешким условима.Породица Матковић броји три члана, мајку,оца и њиховог сина који иде у гимназију и одличан је ђак

Pages